Как стартирахме..

“Инфотех-Груп” ЕООД /ITG/ е основана през 1997 г в град София, България. Основната дейност на фирмата е съсредоточена в областта на информационните технологии и главно в тяхното приложение в индустрията.

От 1999 г компанията насочва усилията си в разработването и производството на системи за контрол. През годините ITG следва своя независима и гъвкава политика.

Системата за термоконтрол и управление на вентилация за зърнобази се появява за пръв път на българския пазар през 2000 г. и се налага бързо като една от най-добрите в областта, предлагайки отлично качество на добра цена.

ПРОИЗВОДСТВО

Всички продукти на компанията се произвеждат и тестват в модерно оборудвани със собствени машини производствени цехове.

ITG разполага с 650 кв.м производствени площи: цех по металообработване, цех по въжеплетене, екструдерна линия, отдел по електроника, цех за асемблиране на готовата продукция и софтуерен отдел.

Развитие и иновации

Благодарение на затворения цикъл и собственото ноу-хау, компанията работи непрекъснато върху развитието и подобрението на системите, върху разширяването на техните функционалности, предлагайки нови решения и нововъведения.

Нови пазари

През 2003 г. ITG представя за първи път своите продукти извън пределите на страната, като сключва договор за доставки с Турция.
През 2011 г. е поставено началото на експанзията на международните пазари.

Към днешна дата, ITG е вече добре позната в световен мащаб марка. Системите на компанията функционират в повече от 1100 зърнобази, в над 60 страни от Европа и Азия.

Сертификати