Представяне на компанията

„Инфотех-Груп” ЕООД /ИТГ/, създадена през 1997 г., съсредоточава дейността си в областта на информационните технологии и тяхното приложение в индустрията.

Сами разработваме и произвеждаме ключова за българския пазар система за термоконтрол и управление на вентилация за зърнобази, която от 2000 г. се наложи бързо като най-добрата в областта, предлагайки отлично качество на добра цена. „Инфотех-Груп” ЕООД работи непрекъснато върху развитието и подобрението на автоматиката, софтуера и мониторинга на системите като цяло, предлагайки нови решения и нововъведения. Всички продукти са произведени и тествани в собствен модерно оборудван цех. В компанията работят доказали професионализма си специалисти, отговорни за качеството на производствения процес, технологичното оборудване, допълнителните съоръжения, както и на монтажните работи на системите за измерване температурата на зърното и управлението на вентилацията за зърнохранилищата.

„Инфотех-Груп” работи стабилно на международния пазар с дългосрочни договори за доставки, а системите за термоконтрол функционират в повече от 60 страни в Европа, Азия и Африка. Стремим се да разширяваме пазарите и да постигнем разпознаваемост в цял свят. Уверени сме в успеха си, защото познаваме качеството и сигурността на продуктите ни!

Мисията ни е да представим своите продукти на българския и международен пазар, да разширим гаранцията на изпълнение, надеждността на технологичното оборудване, да поддържаме нивото на опитен и квалифициран екип, извършващ висококачествени монтажни работи.

Така изграждаме дълготрайни, стабилни партньорства.

АДРЕС

  • “Инфотех-Груп” ЕООД
  • ул.”Капитан Г. Мамарчев” 1-7
  • София 1510, България
  • Телефон: +359 888 222 478
  • Телефон: 0700 10 508
  • e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Система за термоконтрол